Over mij

Mijn naam is Maaike Arts. In 2013 kreeg ik toenemende oogproblemen. Na een lange, wanhopige zoektocht langs diverse oogspecialisten, kwam ik bij een visueel trainer terecht. Dat was letterlijk een eyeopener!

Na mijn studie Economie heb ik jaren in de Business en IT gewerkt. Totdat ik in 2013 toenemende problemen kreeg met mijn ogen; ik had last van duizeligheid, kon niet meer focussen, niet meer lezen en geen licht meer verdragen. Na een lange, wanhopige zoektocht langs diverse oogspecialisten kwam ik bij een visueel trainer terecht. Ik herstelde volledig en leerde dat er naast gezonde ogen veel meer komt kijken bij het goed kunnen leren, lezen en concentreren. 

Inspiratie
Dit vak heeft mij zo geïnspireerd, dat ik mijn oude job overboord gooide en Blik020 begon; visuele motorische training voor kinderen en volwassenen. Vooral het op eigen kracht, met het eigen lichaam werken aan de oorzaak van de problemen spreekt mij erg aan. Ik ben spontaan, rustig en resultaatgericht en beoefen dit beroep met grote passie.

Twijfel je of visuele motorische training jou kan helpen? Bel of mail mij gerust!

Maaike

Maaike Arts